Brennaktuelle nyheter på ONS

Besøk oss i hall 3 på ONS og se våre nyheter innen fluorfritt brannskum, brannsikkerhet i batterirom og benzen-måling.

Etter 4 år er det endelig tid for å samle bransjen til ONS igjen. Vi har mange spennende nyheter å vise frem, og gleder oss til å treffe både kjente og nye fjes.

Brann: Fluorfrie skumslukkere

EU innfører nytt regelverk som forbyr fluor i brannskum. Under årets ONS presenterer vi en helt ny serie fluorfrie brannslukkere fra kvalitetsleverandøren Johnson Controls. Disse slukkerne fås i alle størrelser og modeller, fra håndslukkere til traller. Nytt i høst er at hele serien nå MED-godkjennes for maritimt bruk. Fluorfrie skumslukkere fås både som trykkladet og patronladet utgave. Hør mer om hvordan patronladete skumslukkere kan spare både miljøet og lommeboken over tid.  Møt produktekspert fra Johnson Controls på vår stand tirsdag 30. august.

Brannsikkerhet i litiumbatterier

Bruken av litiumbatterier øker kraftig. Batteripakkene blir stadig større noe som øker skadepotensialet ved batterifeil og brann. Under årets ONS har vi dedikert et eget område til batterisikkerhet. Her presenterer vi verdensledende teknologi for tidlig deteksjon av batterifeil, allerede før røyk oppstår.

Vi har også brannslukkemidler spesielt egnet for litiumbatterier og egne løsninger for områdebeskyttelse der hvor du lader eller lagrer småelektronkikk.

Benzen og VOC

Benzen er en av de farligste VOC-gassene i norsk oljevirksomhet. I fjor ble grenseverdien for dette stoffet senket, og i sommer fulgte Ptil opp med en anmodning til selskapene om tiltak for å imøtekomme ny grenseverdi.

SG forhandler den mest solgte personlige VOC-detektoren for norsk sokkel. Ypperlig for personlig beskyttelse. Vi har også direktevisende måleinstrumenter for benzen-måling. For spesielt utsatte områder, kan vi anbefale Fast måling av VOC-gasser i EX-utførelse. Uansett bruksområde og behov - Vi har løsningene for benzenmåling.

Trygghet i farlige omgivelser

Som alltid viser vi også frem løsningen innen våre kjerneområder gass, pust og brann. Kom gjerne innom oss for en kaffe og en fagprat om trygghet i farlige omgivelser.

Vi serverer selvfølgelig noe forfriskende kaldt eller vamt i koppen og sammen med byens beste lakriskuler.

Vi sees på stand 3350 i hall 3.

© 2022 SG Safety AS. All Rights Reserved.