1 års driftsgaranti på vifteassistert åndedrettsvern


SG Safety er eneste sertifiserte serviceverksted som tilbyr 1 års driftsgaranti når vi tar årlig kontroll på vifteassistert åndedrettvern. Gjelder for vifter fra alle markedsledende produsenter.

Økt driftssikkerhet - økt trygghet

Vifteassisterte åndedrettsvern skal tas service på årlig. Ved å gjennomføre denne servicen hos oss, gir vi ett års driftsgaranti på vifteenheten.

Vi har i en periode utført service med utvidet garanti på produkter fra Sundstrøm, og ønsker å ta dette enda litt lengre ved å tilby servicegaranti også til produkter fra produsenter som: Scott, 3M, CleanAIR og Arbin uavhengig hvor disse er kjøpt.

Det vil si at når vi leverer ut ferdig kontrollert utstyr, går vi god for at det skal virke i 12 måneder forutsatt riktig bruk og vedlikehold.

Forutsetter riktig bruk

Garantien gjelder kurante salgsprodukter med tilgjengelighet av reservedeler i perioden, og forutsetter normal og riktig bruk av utstyret i henhold til produsentens anbefalinger. Garantien gjelder ikke produkter som har blitt modifisert, forsømt, utsatt for ytre krefter, blitt reparert eller vedlikeholdt på en uautorisert måte, eller blitt brukt i strid med produsentens advarsler, begrensninger, anbefalinger eller andre direktiver. Garantien gjelder ikke batterier/batterilader eller ansiktsdeler og annet tilbehør.

Spørsmål om service og vedlikehold

Har du spørsmål om service og vedlikehold av vifteassistert åndedrettsvern eller annet pusteluftutstyr, ta kontakt med Carl Sigve Olsen på carl.sigve.olsen@sgsafety.no eller tlf 913 80 986.

© 2024 SG Safety AS. All Rights Reserved.