Brannøvelse / Evakueringsøvelse


Vi arrangerer brann- og evakueringsøvelser for bedrifter, institusjoner og borettslag. Regelmessige øvelser sikrer at alle som oppholder seg i bygget får vet hvordan de skal opptre opptre ved brann.

Varighet

1 time

Bedriftsinternt

Øvelsene arrangeres bedriftinternt.
Kontakt  kurs@sgsafety.no for booking.

Betingelser


Slik gjennomfører vi øvelsen

 

Sikkerhet er en topp prioritet for enhver bygning, og derfor er det avgjørende å ha en pålitelig partner når det gjelder evakueringsøvelser. 

Våre erfarne eksperter vil ta seg av alt fra å evaluere branninstruksen til å gjennomføre en grundig øvelse. Vi vil også sørge for kontakt med brannvesenet og andre relevante aktører for å sikre en smidig gjennomføring av øvelsen. Etter endt øvelse, vil vi gi deg all dokumentasjonen du trenger for å oppfylle lovpålagte krav.

Med SG Safety vil du være sikker på at din branninstruks er tilpasset din spesifikke bygning, og at dine ansatte og gjester vil ha kunnskapen og ferdighetene som trengs for å evakuere på kortest mulig tid. Vi vil også gjøre en grundig evaluering av øvelsen sammen med deg for å identifisere områder hvor ytterligere forbedringer kan gjøres.

 

  • Planlegging av øvelse og kontakt med brannvesen
  • Gjennomføring av evakueringsøvelse
  • Evaluering av øvelse og dokumentasjon på gjennomført øvelse

 

Kurset bygger på følgende regelverk:
 

Forskrift om brannforebygging Kapittel 3 § 12 d; Virksomheten skal iverksette rutiner som sikrer at alle som oppholder seg i byggverket får tilstrekkelig informasjon om hvordan de skal unngå brann og opptre ved brann.

Påmelding

 

Slokkeøvelsene arrangeres bedriftsinternt hos din bedrift, institusjon eller borettslag. 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

 

© 2024 SG Safety AS. All Rights Reserved.