Lei sikkerhetsutstyr fra SG Safety

Vi har stort utleielager innen gassdeteksjon, pusteluft og brannvern. Stort sett alle varer i vårt produktsortiment tilbys både for kjøp, leie og leie-til-kjøp. Utleie er et godt alternativ ved kortvarig prosjektarbeid, eller for å supplere utstyrsbehov i travlere perioder. Alt utleieutstyr leveres ferdig sertifisert, kalibrert og klart til bruk. Vi har også rotasjonsløsninger hvor utstyr sendes inn til oss for periodisk rengjøring og vedlikehold.

Noe av utstyret i vår utleiepark


gassmåler bærbargassmåler bærbar

Priseksempel

Noen prosjekter krever store mengder utstyr til en kort periode for å kunne utføre jobben trygt og effektivt. Da kan det lønne seg å velge leie fremfor eie. Prisene er ofte lavere enn man skulle tro. Send oss gjerne en forespørsel, så setter vi gjerne opp et tilbud som dekker behovet.

Priseksempel:  1 dags leie av personlig gassvarsler koster fra kr 40,- per dag. Engangskost for klargjøring og mobilisering kommer i tillegg.

Spør oss om utleie av utstyr

Følg lenken under og fyll ut forespørselskjema om utleie, så sjekker vi priser og tilgjengelighet for deg. Husk å bestille i god tid, da utleiemarkedet kan være presset i travle perioder.

© 2024 SG Safety AS. All Rights Reserved.