Bedriftsavtale


Med bedriftsavtale hos SG Safety kan din bedrift dra nytte av ekstra gunstige vilkår og priser på våre produkter og tjenester. Nå kan vi tilby avtaleprisene deres direkte i nettbutikken vår.

KONTAKTINFO

BEDRIFT

KONTAKTPERSON

E-POSTADRESSE

FORTELL HVA DERE ØNSKER:


Kundekonto med rabattavtale
Kontaktinfo

Kunde/Firma
Kontaktperson
E-post adresse

Forespørsel
Vennligst oppgi kontaktinformasjon (navn og e-post) til ønskede brukere, og spesifiser om du ønsker bedriftsavtale og/ eller kundekonto i nettbutikken.Kundekonto med rabattavtale


Kontaktinfo
Kunde/Firma
Kontaktperson
E-post adresse
Forespørsel

Ny kunde?

Har dere ikke allerede avtale med oss hører vi gjerne fra dere. Vennligst fortell hvilke produkter eller produktgrupper dere har bruk for, så ser vi på muligheter for å lage en avtale.

Behov for flere brukere? Legg inn e-post og navn i skjemaet under til de som skal ha kundekonto. Vi tilordner alle brukerne til samme rabattavtale.

Allerede rammeavtale?

Har dere rammeavtale hos oss kan vi opprette kundekonto for dere i nettbutikken vår, og koble denne til rammeavtalen. Da får dere opp egne avtalepriser ved innlogging, og har rask tilgang til hele sortimentet. Betalingsbetingelser og andre vilkår blir ivaretatt. Er det reservedeler eller andre produkter dere savner er det bare å si ifra, så legger vi produktene til i nettbutikken ved første anledning.

HOS OSS FÅR DU


© 2024 SG Safety AS. All Rights Reserved.