Gassmåler for entring - og for jobben etterpå


PS200 gassmåler og gassvarsler i ett

Produktegenskaper

 

 • Innebygget pumpe som kan slås av og på med ett tastetrykk.
 • Måler fra opptil 30 meters avstand med slange.
 • Skru av pumpen og bruk som personlig gassvarsler.
 • Måler de 4 vanlige gassene LEL, H2S, CO og O2.
 • Stort bibliotek av opplæringsvideoer, ressurser og tilbehør. 
 • MED-godkjent (rattmerket).

Varierte bruksområder

 

 • Entring av tank og lukka rom
 • Vann- og avløp
 • Verft 
 • Oppdrett og fiskeindustri
 • Entreprenørvirksomhet
 • Brannvesen
 • Utbygging av infrastruktur

Bedre sikkerhet med måling på avstand

Med en enkelt knapp omgjør du 4-gassvarsleren til en fullverdig gassmåler. Fest den medfølgende slangen på porten for den innebygde pumpen, og instrumentet vil suge til seg atmosfæren fra andre enden av slangen - opptil 30 meter! Før slangen ned i tank, kum eller rommet du skal måle for giftig gass, og få umiddelbar status på luften. Trykker du på knappen for pumpe igjen slås denne av, og du kan feste instrumentet til klærne dine med alligator-clip'en. Slik har du også en personlig gassvarsler på deg hele tiden. 

Til produktet

PS200 kommer med sensorer for 4 gasser som standard, inkludert pumpe. Gassmåleren detekterer alle kombinasjoner av LEL (brennbar gass), H2S (hydrogensulfid), CO (karbonmonoksid) og O2 (oksygen). Måleren kan også fås uten pumpe, og med færre sensorer om du kun har behov for å måle 2-3 av de overnevnte gassene. Ta kontakt med oss for andre konfigurasjoner.

PS200 kan og fås kjøpt med tilbehør som gjør måleprosessen enklere og som beskytter instrumentet. Startsettet inneholder en robust, synlig koffert i hardplast, samt slange, flyteball for måling der det er væske tilstede, samt vannfilter. Se produktet nedenfor.

Tutorials og support

SG Safety har produsert flere opplæringsvideoer om vedlikehold og bruk av PS200. Disse er helt gratis og tilgjengelige på vår YouTube-kanal. I tillegg har vi et av landets mest erfarne serviceteam som bistår deg med spørsmål og service. Vi anbefaler å sende inn gassmåleren til årlig service hos oss, slik at du kan være trygg på at sensorene fungerer som de skal og at instrumentet gjør den livsviktige jobben det er ment til. Send oss en e-post på gass@sgsafety.no, så ordner vi med automatisk, årlig serviceinnkalling.

Kalibrering av PS200 

Bump test av PS200

Mye verdi for pengene

Gassmåler PS200 har lenge vært blant våre aller mest populære instrumenter. Den brukes av store oljeselskaper, i kommuner såvel som av maskinentreprenører og på verft.

Den er en hendig og hardfør 4-gassmåler som tilfredsstiller kravene for gassmålingsutstyr for shipping (SOLAS). Videre er den en av markedets minste pumpeinstrumenter. PS200 kombinerer kvalitet og teknologi i en brukervennlig, bærbar gassmåler som er kompakt, lett, vannbestandig, og som dekker de fleste gassmålingsbehov.

PS200 kan lades med USB-kilde, og 3 meter slange medfølger pumpemodellen. Batteriet varer hele arbeidsdagen. Instrumentet kan enkelt kombineres med PS200 Auto Bump kalibreringsstasjon for brukervennlig testing og kalibrering. Omfattende utvalg av ekstrautstyr.


Spørsmål om gassmåling?

Hei, jeg heter Kenneth og hjelper deg gjerne med spørsmål om riktig valg og trygg bruk av gassmålere og varslingsinstrumenter. Ta gjerne kontakt, så finner vi en løsning som passer dine behov.

E-post: ka@sgsafety.no

Tlf: 952 18 036

© 2024 SG Safety AS. All Rights Reserved.