IVAR fornyet rammeavtalen med SG Safety (tidl. Vestteknikk)


SG Safety (tidligere Vestteknikk AS) har inngått ny rammeavtale med IVAR IKS. Da ny rammeavtale skulle inngås, var kvalitet og service de viktigste evalueringskriteriene. Vi er stolte over å ha fått fornyet tillit hos IVAR IKS som har vært en stor og viktig kunde for SG Safety siden 1980-tallet.
 

Kvalitet viktigst

Da IVAR IKS utlyste ny anbudskonkurranse om verneutstyr for gassdeteksjon og pusteluftssystem, var kvalitet tyngst vektet, med hele 40 %

SG Safety fikk full uttelling med 4 poeng for kvalitet.

Blant fordelene som ble trukket frem, var blant annet at vi tilbyr EHF varekatalog. Forslag til moderne og innovative løsninger med blant annet G7, trekkes også frem. SG Safety hadde også de minste og mest funksjonelle målerne.

Vekt på leveringsløsning og service

Også på det nest viktigste punktet som var vektet 30 % fikk SG Safety full uttelling.

"Vestteknikk har fått full poengscore for kriteriet. Det er forklart løsning der IVAR kan velge om oppfølging skal utføres i Vestteknikk sine lokaler eller at det kommer tekniker til IVAR sine anlegg. (...) Alt personell knyttet til service og betjening av IVAR som kunde er lokalisert lokalt og vurderes til å være positivt for rask og effektiv betjening. (...) Vestteknikk har forklart levering fra lokalt lager på 1-2 dager, og skaffevarer 2-4 uker. IVAR tilbys å hente lagervarer selv på samme dag," er noe av begrunnelsen i meddelelsen om resultatet av konkurransen.

Vi takker for tilliten

SG Safety er stolte over å ha fått fornyet tilliten hos IVAR IKS med rammeavtale for ny periode.

- Ivar en en stor og viktig kunde for oss som vi har hatt et trofast forhold til gjennom flere tiår. Faktisk har de vært med oss helt siden Vestteknikk sin spede begynnelse på 80-tallet. Så både for selskapet og for meg personlig betyr det mye at vi får videreføre denne avtalen, forteller daglig leder, Geir Magne Årvik.

© 2024 SG Safety AS. All Rights Reserved.