Kursbetingelser i SG Safety


Priser  

Kursavgiften vil bli fastsatt enten:  

a) Som fast sum per deltaker (åpent kurs)  

b) Som fast sum for kurset (bedriftsinternt kurs)  

Datoer og booking  

Vi henviser til våre nettsider for informasjon om oppsatte kursdatoer for åpne kurs. Sidene er også kontinuerlig oppdaterte med antall ledige plasser på hvert kurs. Det er også mulig å booke kurs via OilComp Booking OG Mintra Trainingportal som flere av våre kunder har integrert i OSM.  

Kontakt vår kursavdeling for bestilling bedriftsinterne kurs.  E-post: kurs@sgsafety.no Tlf.: 51 95 96 00  

Lunsj  

Kursprisen inkluderer lunsj når kurset holdes i våre lokaler. Gi beskjed allergier til kurs@sgsafety.no Påmelding Ved påmelding sendes samlet påmeldingsbekreftelse til kurskoordinator. Hver enkelt deltaker får tilsendt sin personlige bekreftelse til den e-post-adressen som oppgis ved påmelding. Påmeldingen er bindende.  

Avbestilling

Avbestilling av kurs må skje senest en uke før kursstart. Ved avbestilling etter 1 uke før kursstart blir kurset belastet med 50 %. Ved avbestilling samme dag som kurs/ikke oppmøte, belastes 100 % av kursavgiften. Kurset/deltakeren kan flyttes til ny dato inntil 2 ganger innenfor en periode på 6 måneder uten ekstra kostnad.  

Avlysning  

Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurs hvis det er færre enn 3 påmeldte, eller på grunn av forhold som ligger utenfor vår kontroll (force majeure). Melding om avlysning som følge av få påmeldte, vil komme innen en uke før kursstart.  

Sted

Dersom ikke annet er avtalt, gjennomføres kurset i SG Safetys kurslokaler på Røynebergsletta 20 på Forus i Stavanger. Normal kurstid er 09:00 – 15:00 dersom ikke annet er spesifisert.  Overnatting og transport  Overnatting og transport ordner deltakerne selv. Vi kan være behjelpelige med råd og anbefalinger.  

Kursdokumentasjon  

Til de fleste kurs medfølger kurskompendie. Deltakerne får også presentasjonen som blir brukt i kurset, samt fyldig elektronisk dokumentasjon. Oppgaver deles ut underveis i kurset. Kursbevis sendes elektronisk til kurskoordinator etter at avsluttende prøve er bestått for de kursene som har eksamen. 

© 2024 SG Safety AS. All Rights Reserved.