Kontroll og sertifisering av røykdykkerutstyr (SCBA) og fluktapparater (EEBD)


SG Safety utfører kontroll og sertifisering

 

Røykdykkersett (SCBA) og Fluktapparater (EEDB) skal kontrolleres og sertifiseres årlig. I tillegg skal pressluftflasken trykktestes hvert 5. år.

SG Safety utfører både 1.års og 5.års kontroll på røykdykkerapparater og fluktapparater.

Det er stor forskjell på bruk og behov for vedlikehold på røykdykkersett. Utstyr som ofte er i bruk og nyttes til svært utsatte jobber, vil kreve hyppig vedlikehold. Et minimumskrav til alle typer SCBA og EEBD sett er at de kontrolleres årlig. SG Safety utfører denne typen service både inne på vårt verksted på Forus, og på lokasjon hos kunder offshore, på båter og onshore.


Sertifisert personell

Vårt personell har gjennomgått opplæring hos produsent, og er sertifiserte for å utføre denne typen vedlikehold. Vi tar service på de fleste markedsledende merker og modeller. Ta kontakt for konkret forespørsel.

Vi holder kurs

For kunder som ønsker å ta årlig kontroll av SCBA og EEDB selv, er vi autorisert kurssenter for 3M Scott produkter. Vi holder jevnlig kurs som kvalifiserer til å ta årlig kontroll av 3M Scott utstyr. Kontakt pust@sgsafety.no eller ring oss på 51 95 96 00 dersom du ønsker informasjon eller tilbud.

© 2024 SG Safety AS. All Rights Reserved.