SG Safety - Om oss


SG Safety er stolt totalleverandør av verneutstyr, tjenester og opplæring innen gassmåling, pusteluft, personlig verneutstyr og brannslukking. Vi har blant landets mest erfarne serviceverksteder, hvor dyktige og engasjerte teknikere utfører service og reparasjoner både in-house og ute hos kunder.

Visjonen vi streber mot er «Trygghet i farlige omgivelser» - og for å alltid yte vårt beste må vi være DYPE – Dyktige, Ydmyke, Pålitelige og Engasjerte.

I snart 40 år har vi drevet med gassmåling, herunder bærbare gassvarslere og fastmonterte detektorer. I dag står disse hos bedrifter og på anlegg rundt om i hele landet, og langs hele norskekysten. Det er bare å ringe oss – så finner våre dyktige gassteknikere raskt den beste løsningen på de fleste utfordringer med gassmåling.

Pusteluftavdelingen vår formidler kunnskap og trygghet om åndedrettsvern, luftkvalitet og trykkluftsystemer. Vi dekker hele spekteret fra kompressor, slanger og analyseinstrumenter – til vernedresser, masker med filter, viftemotor og overtrykk. Vi har en dyktig og engasjert gjeng med serviceteknikere som er til stede både offshore og onshore – på rigger, industrianlegg og hos mindre selskaper. HER kan du se servicevideoer fra våre kollegaer i arbeid.

Vi møter økt etterspørsel etter brannsikring og brannforebygging. Innenfor dette området holder vi kurs, tar service på brannslukkeutstyr og fører produkter fra høykvalitets-leverandører. Flourfrie brannslukkere (også for batteribrann), brannslanger, slukkeanlegg og koblinger er blant de viktigste produktlinjene.

For å nå vårt øverste mål: «Trygghet i farlige omgivelser», er kursavdelingen vår essensiell. Hver uke går arbeidstakere fra hele landet ut fra våre kursrom, bedre rustet til å møte utfordringer i farlige omgivelser.

En stor andel av våre kunder driver virksomhet offshore, og det er derfor viktig for oss å tilpasse våre produkter og tjenester med hensyn på sertifiseringer og godkjenninger. Derfor har vi EX- og ATEX-godkjente produkter innenfor både gass, pust og brannkategoriene. Vi er jevnlig ute hos kunder for å gi nødvendig opplæring om riktig bruk og vedlikehold.

Vi satser på netthandel, og mange av produktene finner du på vår nettside sgsafety.no. Vi har likevel mange bestillingsvarer og reservedeler som ikke ligger på nett, så ta gjerne kontakt med oss og hør om vi kan skaffe det du trenger. Noen jobber krever også spesialtilpassede løsninger. HER og HER kan du lese mer om arbeider vi har utført i samarbeid med kunder som har hatt særegne utfordringer, og hvordan vi har løst dem.

© 2024 SG Safety AS. All Rights Reserved.