Ledige stillinger hos SG Safety

Bli en del av SG Safety-laget! På denne siden legger vi ut ledige stillinger hos oss. 


Vi har for tiden ingen ledige stillinger. Du er hjertelig velkommen til å sende inn en åpen søknad til soknad@sgsafety.no om vi ikke har noen aktive stillingsutlysninger ute.

Under ser du listen over ledige sillinger: 

Jobb hos SG Safety

I SG Safety er vi opptatt av å skape et trygt og godt arbeidsmiljø. Både hos våre kunder og for våre egne ansatte. En trygg arbeidsplass innebærer at alle skal oppleve et trivelig og inkluderende arbeidsmiljø. Alle ansatte skal ha et tydelig definert ansvarsområde og motiverende mål å strekke seg etter. Tydelige mål og gode planer er viktig kriterie for fremtidig suksess. Sammen jobber vi for å nå vår visjon "Trygghet i farlige omgivelser". Dette gjør vi i tråd med våre verdier;

 

  • Dyktige
  • Ydmyke
  • Pålitelige
  • Engasjerte

 

Som ansatt hos oss vil du kunne jobbe med varierte arbeidsoppgaver i et sterkt fagmiljø innen teknisk beskyttelse av mennesker og verdier. 

Vi har en stor teknisk avdeling med reisende personell offshore og onshore, samt "innepersonell" på vårt verksted. Vi har også dyktige fagmiljøer innen logistikk, administrasjon, hms, salg og kundesupport, kurs og markedsføring. Felles for oss alle er at vi ønsker å opprettholde og videreutvikle en høy standard og være best i bransjen innenfor vårt fagområde.

For å sikre at vi alltid er langt fremme i skoene, trenger vi eksterne aktører til å kvalitetssikre oss. derfor har vi valgt å sertifisere oss etter flere bransjestandarder både for offshore og landbasert arbeid. Vi ser ISO-sertifiserte innen kvalitet og miljø, og jobber i henhold til energistyringsstandard.

Et solid eierskap med langsiktige planer gir oss rom for å bygge for fremtiden. Vi er opptatt av å sikre et godt fundament for fremtidig vekst, og har opplevd 20 % årlig vekst de siste årene. Som ansatt i et selskap i vekst, vil dine ansvarsområder  vokse i takt med egen læringskurve, og gi rom for større utfordringer når du er klar for det.  

Hvis du synes dette høres spennende ut for deg, hører vi gjerne fra deg.

Send en åpen søknad

Vi er i sterk vekst, og er alltid på utkikk etter riktige kandidater til å bygge SG Safety laget. Mener du at du kan være en viktig bidragsyter hos oss, så send oss gjerne en åpen søknad til soknad@sgsafety.no

© 2024 SG Safety AS. All Rights Reserved.