Vedlikeholdsfrie gassvarslere


Vedlikeholdsfritt øker i popularitet

Vedlikeholdsfrie gassvarslere kom for alvor på markedet for 2-3 år siden, og har siden den gang økt raskt i popularitet.

Kontinuerlig oppetid, null lading, ingen kalibrering og enklere gassvarslerhold, er hovedårsaken til at flere og flere av våre kunder velger vedlikeholdfrie gassvarslere.

Se vårt webinar under for en kort introduksjon om Multi Gas Clip Simple Plus vedlikeholdsfrie gassvarslere fra Gas Clip Technologies.

MGC Simple Plus

Der de fleste 4-gassmålere må lades daglig eller ukentlig, bryter MGC Simple Plus konvensjonen som den eneste med 3 års kontinuerlig brukstid. Slå på instrumentet og vær beskyttet mot farlige gasser i 36 måneder uten å tenke på verken ladning eller kalibrering. Garantien påløper gjennom hele instrumentets 3-årige levetid.


Webinar 

Kenneth Almås holder webinar om vedlikeholdsfri gassdeteksjon.

Multi Gas Simple Plus

Gassmåleren produseres av det amerikanske selskapet Gas Clip Technologies. SG Safety har agentur på disse målerne i Norge, og er importør og forhandler for Multi Gas Clip produktserien.

Kommer med ekstern pumpe

Gas Clip Tech har lansert en ekstern pumpemodul som passer til gassvarslerne i Multi Gas Clip serien. Med ett enkelt grep kan du koble til pumpen og tilhørende slange for å gjøre gassmålinger i tank før entring.

Når målingene i tank er fullført kan du enkelt koble av pumpen igjen, og fortsette å bruke instrumentet uten pumpe til personlig varsling. 

© 2024 SG Safety AS. All Rights Reserved.