Verdens første alt-i-ett-varsler


Dersom en gasslekkasje eller en ulykke inntreffer i dag, hvor rask responstid har du? Med G7 online  sikkerhetsovervåkning kan du respondere i løpet av sekunder.

G7 er det eneste systemet i verden som gir  to-veis talekommunikasjon mellom bruker og kontrollrom, tekstmeldinger, evakueringskontroll og trådløs tilgang til systemet hvor som helst i verden.  

"Før kunne vi lete i timevis etter forulykkede. Med Blackline redder vi mennesker i løpet av minutter."

Full kontroll over situasjonen med G7-overvåkning

Gi ditt team mulighet til å respondere til alle slags hendelser i løpet av sekunder. Logg deg på systemet hvor som helst. Igangsett full evakuering av anlegget mens du ser brukerne evakuere til avtalt tilfluktssted på kartet.

Video - Blackline's portal 

Innsikt og oversikt til å ta riktige beslutninger raskt

Alle sikkerhetsteam er avhengig av sanntids data for å ta raske beslutninger om arbeidstakeres sikkerhet. G7 gir kritisk innsikt - om alt fra et illebefinnende til ulykker og gasslekkasjer.

Når ulykken er ute kan du umiddelbart varsle teamet om faren i området via talebeskjed, alarm eller tekstmelding. G7 gir deg muligheten til direkte kontakt mellom brukerne og sikkerhetsteamet.

Trygghet når du arbeider alene

Med G7 er hjelpen alltid nær selv når brukere arbeider alene, og spredt over store områder. Med trådløs kontakt via 3G-nett, kan brukerne komme i kontakt med sikkerhetsansvarlig via to-veis taleanrop, og tekstmeldinger. G7 knytter ditt team sammen - selv med store avstander.

© 2024 SG Safety AS. All Rights Reserved.