Verneutstyr for smøring av ski


Prepping av ski med basecleaner, smelting av voks og børsting av såle gir høy eksponering mot damp, gasser og partikler. Her er rådene for riktig åndedrettsvern ved smøring av ski.

Mange gleder seg til kalde, klare vinterdager, nykjørte løyper, silkeføre og ski med godt feste og perfekt gli. Timene nedlagt i smørebua kan gi mye ekstra glede ute i løypa. Men jobben med å preppe skien kan også være skadelig om du ikke beskytter deg riktig. Bruk av basecleaner, smelting av voks og børsting av sålen med roterende kost gir høy eksponering mot både kjemikalier, gasser og partikler.

Vi anbefaler derfor å bruke halvmaske med ABEKP3 filter som beskytter mot gasser og partikler. Halvmasken kan fås både med og uten vifte. Dersom du skal bruke masken ofte, vil viften gi lavere pustemotstand og større komfort. Ved normal fritidsbruk vil en halvmaske uten vifte være tilstrekkelig.

Maskepakke med STS halvmaske og ABEKP3-filter

Pakken inneholder maske, filter for gass og partikler - alt du trenger for trygg og riktig beskyttelse ved smøring av ski.

Synchro 11 vifteassistert halvmaske fra STS

Pakken inneholder maske, filter for gass og partikler - alt du trenger for trygg og riktig beskyttelse ved smøring av ski.

Har du spørsmål om valg av verneutstyr og smøring av ski? Kontakt oss gjerne på salg@sgsafety.no

© 2024 SG Safety AS. All Rights Reserved.