Vi gir 1 års garanti på årlig service av turbovifter!

SG Safety gir 1 års garanti ved årlig kontroll av vifteassistert åndedrettsvern.

SG Safety innfører nå, som eneste sertifiserte serviceverksted for alle markedsledende produsenter, 1 års driftsgaranti når vi tar årlig kontroll på vifteassistert åndedrettvern.

Vifteassisterte åndedrettsvern skal tas service på årlig. Ved å gjennomføre denne servicen hos oss, gir vi ett års driftsgaranti på vifteenheten.

Økt driftssikkerhet, økt trygghet

Vi har i en periode utført service med utvidet garanti på produkter fra Sundstrøm og ønsker å ta dette enda litt lengre ved å tilby servicegaranti også til produkter fra produsenter som: Scott, 3M, CleanAIR og Arbin uavhengig hvor disse er kjøpt.

Det vil si at når vi leverer ut ferdig kontrollert utstyr, går vi god for at det skal virke i 12 måneder forutsatt riktig bruk og vedlikehold.

Forutsetter riktig bruk

Garantien gjelder kurante salgsprodukter med tilgjengelighet av reservedeler i perioden, og forutsetter normal og riktig bruk av utstyret i henhold til produsentens anbefalinger. Garantien gjelder ikke produkter som har blitt modifisert, forsømt, utsatt for ytre krefter, blitt reparert eller vedlikeholdt på en uautorisert måte, eller blitt brukt i strid med produsentens advarsler, begrensninger, anbefalinger eller andre direktiver. Garantien gjelder ikke batterier/batterilader eller ansiktsdeler og annet tilbehør.


Har du spørsmål?

ta kontakt med servicekoordinator Carl Sigve Olsen carl.sigve.olsen@sgsafety.no     +47 913 80 986

Se vårt utvalg av vifteassistert åndedrettsvern

© 2024 SG Safety AS. All Rights Reserved.