Vi utvider vårt hovedkontor på ForusVi har vokst ut av lokalene våre på Røynebergsletta og starter nå byggingen av to nye etasjer. Vi opprettholder normal drift gjennom hele byggeperioden, og har gjort en rekke tilpasninger for å kunne hjelpe deg som kunde på best mulig måte. 


Vi gleder oss stort til å få litt bedre plass til å spre vingene, og ikke minst til å nyte en enda bedre kontorutsikt fra toppen av Forus.

I mellomtiden gjør vi en rekke justeringer for å finne gode løsninger på små og store ulemper mens vi bygger og vil hjelpe alle våre kunder på beste måte fra Forus, Tau og hjemmekontor. Under kan du lese mer om hvilke justeringer og tilpasninger vi gjøre innenfor de ulike driftsområdene. 

Kurs

Da det i perioder vil være en del byggestøy i våre lokaler, har vi flyttet all kursvirksomhet til nye lokaler ut 2023. Vi har inngått samarbeid med våre gode naboer PNI opplæringssenter på Røynebergsletta 30 hvor vi leier kurslokaler i byggeperioden. Kurssenteret ligger innen 5 minutters gåavstand fra våre lokaler på Røynebergsletta. 

Logistikk

På grunn av heising av elementer, vil hele bygget være periodevis stengt i uke 19. 20 og 21. Logistikk har derfor flyttet varemottak til vårt eksterne lager like over veien. Se skilting på parkeringsplassen. 

Service og verksted

Gassverkstedet leverer tjenester som normalt i hele byggeperioden og arbeidene vil ikke påvirke forventet servicetid. I deler av uke 19, 20 og 21 vil gassavdelingen jobbe kveldstid. Teamleder gass er på jobb dagtid og besvarer henvendelser om gass. 

Pusteluft- og brannvekrstedet er under ombygging, og deler av arbeidet skal flyttes til våre nye produksjonslokaler på Tau. Vi vil stort sett kunne utføre tjenester på vårt vekrsted med samme servicetid som normalt. Oppdrag ute av huset blir ikke påvirket av byggeprosessen.

Kundeservice

Vårt alltid like hjelpsomme kundesupport-team står alltid klare til å hjelpe deg. Gjennom byggeprosessen vil de periodevis betjene telefon og mail fra hjemmekontor. Avstand til tross er de alltid like tilstedeværende, og du som kunde vil oppleve den samme, høye servicegraden som tidligere.

Kunde- og leverandørbesøk

Det sies at der det er  hjerterom er det husrom. Våre kunder og leverandører er alltid velkomne til å besøke oss. Stort sett vil møter og besøk gå som planlagt. I perioder kan det hende vi foreslår at vi kommer til dere, eller vi inviterer dere til våre flotte lokaler i Nordmarka på Tau.


Noen bilder fra byggeprosessen:

Byggearbeidene på Røynebergsletta er såvidt igang. I uke 19, 20 og 21 heises elementer til to nye etasjer opp på taket.

© 2024 SG Safety AS. All Rights Reserved.