Merkevarer


Leverandører og samarbeidspartnere

SG Safety fører produkter fra leverandører med høyt fokus på kompetanse og kvalitet. Nedenfor finner du en liste over våre mest populære merker. NB: Siden er under utvikling.


Ion Science er verdensledende innen avanserte gassdeteksjonsløsninger, og er spesialisert på pålitelig måling av farlige gasser.  

STS Shigematsu er ledende innen filtermasker med og uten viftemotorer. Løsningene deres har mange bruksområder, og oppfyller strenge krav i ulike arbeidsmiljøer.

CleanAIR er spesialisert på design, utvikling og produksjon av luftdrevne åndedrettsvernssystemer, CleanAIR®, for beskyttelse i ulike industrielle miljøer. 

GMI leverer flere av våre mest populære gassmålere og detektorer. Instrumentene brukes både on- og offshore, og er å finne langs hele norskekysten.

International Gas Detectors Ltd. designer, produserer og distribuerer gassdeteksjonsutstyr for over 700 gasser og damp.

Sundström Safety beskytter mennesker mot forurenset luft. I dag kan de presentere et kompatibelt og fleksibelt produktsortiment.

Nardi leverer førsteklasses kompressorer med teknologisk pålitelighet og solid byggekvalitet. SG Safety leverer Nardis kompressorer.

3M er en ledende global leverandør innen verneutstyr og personlig beskyttelsesutstyr (PPE). 3M har et bredt spekter av produkter som dekker behovene innen sikkerhet. 

Gas Clip Technologies er et internasjonalt selskap med base i Texas, grunnlagt med målet om å bringe maksimal sikkerhet, pålitelighet og kundetilfredshet til bransjen. 

Honeywell Analytics og BW™ Technologies produserer et komplett og omfattende utvalg av bærbare gassmålere - fra det helt enkle, til det avanserte.

Etablert i 1964 - JSP er en ledende produsent av personlig verneutstyr for hodet og ansiktet. JSP forplikter seg til å forbedre arbeidssikkerhet og trivsel globalt.

Over 60 år med utvikling av teknologi innenfor beskyttelse av mennesker. Visjonen deres er klar "Ingen burde måtte risikere livet for å skaffe seg det de trenger for å leve".

Siden 1991 har Housegard utviklet produkter innen brannsikkerhet. Med en produktportefølje i stadig utvikling tilbyr de brannsikkerhet for alle hjem og behov.

Blackline-produktene er designet for å oppdage alt fra en gasslekkasje til en "man down" hendelse og mer. Blackline side produkter er koblet til en 24-7 trådløs alarmsentral.

"Designet for hjemmet, laget for familien". Cavius family er en serie av høykvalitets røyk, vann og varmealarmer for hjemmet, med overlegent dansk design.

Siden 1998, med over 50 millioner enheter utplassert, og beskyttelse for 15 millioner hjem. FireAngel tilbyr pålitelige røykvarslere, karbonvarslere og temperaturvarslere.


3M er en ledende global leverandør innen verneutstyr og personlig beskyttelsesutstyr (PPE). Med et imponerende rykte for innovasjon og kvalitet har 3M et bredt spekter av produkter som dekker behovene innen arbeidssikkerhet. 

Ion Science er verdensledende innen avanserte gassdeteksjonsløsninger, og er spesialisert på pålitelig måling av farlige gasser.  

STS Shigematsu er ledende innen filtermasker med og uten viftemotorer. Løsningene deres har mange bruksområder, og oppfyller strenge krav i ulike arbeidsmiljøer. STS streber alltid for å overgå kundenes forventninger.

Nardi leverer førsteklasses kompressorer med teknologisk pålitelighet og solid byggekvalitet. SG Safety leverer Nardis høyttrykkskompressorer for bruk med trykkluftsystemer og dykking.

GMI leverer flere av våre mest populære gassmålere og detektorer. Instrumentene brukes både on- og offshore, og er å finne på arbeidsplasser langs hele norskekysten.

International Gas Detectors Ltd. designer, produserer og distribuerer gassdeteksjonsutstyr for over 700 gasser og damp. Selskapet har vært aktivt i over et århundre på dette feltet.

Sundström Safety beskytter mennesker mot forurenset luft. I dag kan de presentere et kompatibelt og påbyggbart produktsortiment som er fleksibelt og kan tilpasses både personlig komfort og arbeidsplassens krav og behov.

CleanAIR er spesialisert på design, utvikling og produksjon av luftdrevne åndedrettsvernssystemer, CleanAIR®, for personlig beskyttelse i ulike industrielle miljøer. Grunnlagt i 1990 av Mr. Ctirad Malina som en engrosbedrift innen sveiseutstyr.


Etablert i 1964 - JSP er en ledende produsent av personlig verneutstyr for hodet og ansiktet.  JSP forplikter seg til å forbedre arbeidssikkerhet og trivsel globalt.

Honeywell Analytics og BW™ Technologies produserer et komplett og omfattende utvalg av bærbare gassmålere, i kompakte design – fra enkle enheter med kun alarm, til avanserte, fullt konfigurerbare og servicevennlige instrumenter. 

Gas Clip Technologies er et internasjonalt selskap med base i Texas, grunnlagt med målet om å bringe maksimal sikkerhet, enkelhet, pålitelighet og kundetilfredshet til bransjen. 

CleanAIR er spesialisert på design, utvikling og produksjon av luftdrevne åndedrettsvernssystemer, CleanAIR®, for personlig beskyttelse i ulike industrielle miljøer. Grunnlagt i 1990 av Mr. Ctirad Malina som en engrosbedrift innen sveiseutstyr.


Leverandørens egne hjemmesider

VOC -

Flyktige organiske forbindelser


© 2024 SG Safety AS. All Rights Reserved.