Vedlikeholdsfrie gassvarslere

Ingen kalibrering. Ingen bytting av deler. Ingen lading. Ingen nedetid. For deg som ønsker en gassvarsler som "bare virker" er vedlikeholdfrie gassvarslere et godt alternativ.

Vedlikeholdsfritt øker i popularitet

Vedlikeholdsfrie gassvarslere kom for alvor på markedet for 2-3 år siden, og har siden den gang økt raskt i popularitet.

Kontinuerlig oppetid, null lading, ingen kalibrering og enklere gassvarslerhold, er hovedårsaken til at flere og flere av våre kunder velger vedlikeholdfrie gassvarslere.

Se vårt webinar under for en kort introduksjon om Multi Gas Clip Simple Plus vedlikeholdsfrie gassvarslere fra Gas Clip Technologies.

Multi Gas Clip Simple Plus

Multi Gas Clip Simple Plus produseres av det amerikanske selskapet Gas Clip Technologies. Vestteknikk har agentur på disse målerne i Norge, og er importør og forhandler for Multi Gas Clip

Kommer med ekstern pumpe

Sommeren 2021 lanseres ekstern pumpemodul som passer til Multi Gas Clip gassvarslere. Med ett enkelt grep, kan du koble til pumpen og tilhørende slange for å gjøre gassmålinger i tank før entring.

Når målingene i tank er fullført, kan du enkelt koble av pumpen igjen, og fortsette å bruke instrumentet uten pumpe til personlig varsling.

© 2022 SG Safety AS. All Rights Reserved.