SG SAFETY


TRYGGHET I FARLIGE OMGIVELSER

SG Safety er totalleverandør av teknisk beskyttelse av mennesker og verdier.

 

Vi skaper trygghet i farlige omgivelser - innen kjerneområdene gass, pust og brann. 

SG Safety er totalleverandør av teknisk beskyttelse av mennesker og verdier.


Vi skaper trygghet i farlige omgivelser - innen kjerneområdene gass, pust og brann. 

TEMASIDER

 

 

 

 

 

 

 

VI UTVIDER SORTIMENTET INNEN BESKYTTELSE FOR SVEISING OG SLIPING!

 

Klikk her for hodesett, sveiseglass, bekledning og ferdige pakker:

 

FLUKTMASKER TIL BILEN DIN

Flere og flere etterspør fluktmasker for å oppleve økt sikkerhet ved ulykke i for eksempel tunnel. Maskene tar liten plass, og gir rimelig beskyttelse mot røyk og gass for person- og yrkessjåfører.

Det oppstår mange tunnelbranner i Norge hvert år, og de fleste innebærer personskader. Vi har fluktmasker til barn og voksne på lager, til gode sommerpriser. 

RIMELIG MASKEPAKKE

Med denne maskepakken har du alt du trenger for å beskytte deg mot skadelige gasser og partikler innen flere områder. Masken er kombinert gassmaske og støvmaske, og du kan velge filtre ut fra bruk og behov. 

Enten du skal pusse opp hjemme, spraymale- eller lakkere, bruke plantevernmidler, slipe eller arbeide med asbest, gir dette settet god sikkerhet.


Enten det er i havbruk, oppdrett, eller landbruk, er ensilasje en viktig prosess for å konservere råvarer. På denne siden gir vi deg tips for å sikre trygg håndtering av ensilasje. Beskyttelse mot giftige gasser og eksplosjonsrisiko er avgjørende for arbeideres sikkerhet. 

GASSER OG STOFFER

Her finner du informasjon om- og verneutstyr til beskyttelse mot giftige og farlige gasser og stoffer.

HVILKE GASSER UTSETTES DU FOR?

Her finner du informasjon om- og verneutstyr til beskyttelse mot giftige og farlige gasser og stoffer.


Kampanjeprodukter

SG Safety er ledende i Norge innen teknisk beskyttelse av mennesker og verdier.

Våre kjerneområder er gassdeteksjon, pusteluft og brannvern. Innenfor disse områdene er vi totalleverandør av produkter, opplæring og vedlikehold.

Webinar om gassmåling

2. oktober er det duket for webinar om gassdeteksjon!

Gå ikke glipp av vårt gratis webinar om dette store og viktige temaet! I løpet av 30 minutter går vi gjennom de viktigste farene knyttet til arbeid i lukkede rom og andre omgivelser hvor gasser kan oppstå. Vi vil også svare på spørsmål sendt inn underveis.

gassmålere gassmålere

Vi har et stort utvalg av opplærings­videoer

Aktuelle nyheter

SG Safety har signert rammeavtale med operatørselskap

Rammeavtalen omfatter service og vedlikehold av brannslokkemateriell, pusteluftsutstyr og gassmåleinstrumenter. Avtalen har en varighet på inntil 9 år.

Hva er VOC og hvorfor er det farlig?

VOC er en samlebetegnelse på gasser som kan være helseskadelige på kort sikt eller over tid. Hvis du skal jobbe i områder hvor det kan være VOC-gasser er det derfor viktig å ta forholdsregler.

Giftig H2S-gass

H2S er er av de giftigste og mest fryktede gassene i mange næringer. På denne siden har vi samlet viktig informasjon om H2S og en rekke linker til sider som kan hjelpe deg.

Temasider

karbonmonoksid grillbildekarbonmonoksid grillbilde

Karbonmonoksid: Farer og forholdsregler

Karbonmonoksid - ofte kalt "kullos", er blant de vanligste giftige gassene, både i arbeidslivet og i hjemmet. SG Safety har jobbet for å beskytte mennesker mot farlig gass siden 1984, og i denne artikkelen har vi samlet viktige ting å vite i møte med denne usynlige, lukt- og smaksfrie gassen.

Illustrasjon av VOCIllustrasjon av VOC

VOC - Hva er VOC og hvorfor er det farlig?

VOC er en samlebetegnelse på gasser som kan være helseskadelige på kort sikt eller over tid. Hvis du skal jobbe i områder hvor det kan være VOC-gasser er det derfor viktig å ta forholdsregler for å sikre at du ikke får varige helseskader.

Feier på jobb med henvisning til verneutstyrFeier på jobb med henvisning til verneutstyr

Verneutstyr for feiing og brann

Feiere og brannfolk har betydelig økt risiko for kreft og luftveislidelser. Riktig bruk av åndedrettsvern er nøkkelen for å beskytte mot sot, bek og kjemikalier.

Service og tjenester

Trykkprøving av gassflasker

SG Safety er sertifisert kontrollør av gassflasker i sømløst stål, kompositt og aluminium. Vi trykkprøver både gassflasker og pressluftflasker enten de er stasjonære eller transportable..

Serviceverksted for vifteassistert åndedrettsvern

SG Safety utfører service og årlig kontroll av alle typer vifteassistert åndedrettsvern. Velger du å ta årlig service hos oss, gir vi ett års servicegaranti på vifteenheten.

Årlig kontroll av brannslokkemateriell

Serviceteknikere fra Vestteknikk innehar grønt kompetansebevis for vedlikehold av håndslukkere. Vi utfører kontroll og funksjonstester offshore og på land.

Kommende kurs

Trygghet i farlige omgivelser

© 2024 SG Safety AS. All Rights Reserved.